Συνεργασία

Τα Θερμικά Καλώδια Νορβηγίας NEXANS εφαρμόζονται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης και σε όλες τις εφαρμογές θέρμανσης.

Σε αυτή την επιτυχία, έχουν συμβάλει σε πολύ μεγάλο βαθμό οι εγκαταστάτες μας και οι συνεργάτες μας, με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και με την άψογη εφαρμογή των θερμικών καλωδίων NEXANS.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι μελέτες θέρμανσης πραγματοποιούνται από το γραφείο μελετών της εταιρίας μας και η εφαρμογή των μελετών πραγματοποιείται από τους εκπαιδευμένους εγκαταστάτες και μηχανικούς ανά την Ελλάδα και από τα συνεργεία εγκατάστασης της αντιπροσωπείας.

Η εκπαίδευση των εγκαταστατών και των συνεργατών μας πραγματοποιείται συχνά στις εγκαταστάσεις των Θερμικών Καλωδίων NEXANS σε όλη την Ελλάδα και με σεμινάρια σχετικά με την χρήση και την εγκατάσταση των Θερμικών Καλωδίων, τα οποία πραγματοποιούνται στα κεντρικά γραφεία της αντιπροσωπείας μας στην Αθήνα. {site_title}

Για θέματα συνεργασίας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και για τα σεμινάρια σχετικά με τα Θερμικά Καλώδια Νορβηγίας NEXANS και την ενδοδαπέδια θέρμανση NEXANS, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Θερμικά Καλώδια Nexnans