Έργα και εγκαταστάσεις Θερμικών Καλωδίων Νορβηγίας Nexans.

Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης Nexans

Εγκατάσταση Θερμικών Καλωδίων Νορβηγίας Nexans

Η εγκατάσταση των Θερμικών Καλωδίων NEXANS είναι σχετικά απλή.

Η υψηλής τεχνολογίας κατασκευή τους προβλέπει - εκτός των άλλων - και την εύχρηστη τοποθέτηση τους.

Σε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται τα Θερμικά Καλώδια Νορβηγίας NEXANS, δεν υπάρχει η πιθανότητα κατασκευαστικού λάθους ή κατασκευής με μειωμένη απόδοση.

Τα Θερμικά Καλώδια NEXANS, έχουν υψηλή μηχανική αντοχή, σταθερή ισχυρή απόδοση θέρμανσης και πολύ μεγάλη ανοχή σε διακυμάνσεις τάσεως.

Ο εξωτερικός μανδύας των Θερμικών Καλωδίων NEXANS, είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να παρέχει ισχυρή μηχανική αντοχή, αλλά συγχρόνως να είναι εύχρηστη η εγκατάσταση τους.

Η μοναδική υψηλής τεχνολογίας κατασκευή τους, μας επιτρέπει να δημιουργούμε εγκαταστάσεις με μεγάλη ποικιλία εγκατεστημένης ισχύος, παρέχοντας μας την δυνατότητα να ελέγχουμε την απόσταση μεταξύ των καλωδίων, τηρώντας έτσι στο έπακρο την εγκατεστημένη ισχύ που επιβάλει η μελέτη θέρμανσης, χωρίς να χρειάζεται να προβούμε σε συμβιβασμούς ισχύος.

Σε όλες τις εγκαταστάσεις θέρμανσης πρέπει να τηρείται η μελετημένη εγκατεστημένη ισχύ και η συνδεσμολογία των Θερμικών Καλωδίων σε σχέση με τον τρόπο ελέγχου και προγραμματισμού που έχει επιλεχτεί.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εγκατάσταση των Θερμικών Καλωδίων Νορβηγίας NEXANS, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους μηχανικούς και εγκαταστάτες της ΑΦΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - GASKLIMA & ΣΙΑ O.Ε.

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τοπικούς εξειδικευμένους εγκαταστάτες σε όλη την Ελλάδα.