Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νορβηγίας Nexans

Nexans. Ισχυρή ενδοδαπέδια θέρμανση και οικονομία.

Η ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση είναι η πιο διαδεδομένη χρήση των Θερμικών Καλωδίων Nexans.

Η ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση Nexans, υπερέχει από τα υπόλοιπα συστήματα θέρμανσης για πολλούς λόγους:

Έχει οικονομικότερο κόστος εγκατάστασης από τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.
Προσφέρει ισχυρότερη θέρμανση με οικονομικότερη κατανάλωση από τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.
Προσφέρει υγιεινό περιβάλλον θέρμανσης.
Δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα του χώρου, παρέχοντας ομοιόμορφη θέρμανση παντού.
Δεν χρειάζεται σωληνώσεις και λεβητοστασίο.
Έχει πολύ υψηλό βαθμό απόδοσης.
Δεν παρουσιάζει απώλειες θέρμανσης.
Η πηγή της θέρμανσης βρίσκεται ομοιόμορφα κατανεμημένη στον θερμαινόμενο χώρο.
Προσφέρει ισχυρή θέρμανση με χαμηλή θερμοκρασία δαπέδου.
Προσφέρει πλήρη αυτονομία θέρμανσης σε κάθε θερμαινόμενο χώρο.
Προσφέρει πλήρη έλεγχο θερμοκρασίας και προγραμματισμό λειτουργίας σε κάθε χώρο χωριστά.
Δεν απαιτεί ποτέ καμία συντήρηση.
Δεν προκαλούνται βλάβες.
Προσφέρεται με 20 Χρόνια Εγγύηση.

Η κορυφή των συστημάτων θέρμανσης.

Το σύστημα της Ηλεκτρικής Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης Θερμικών Καλωδίων NEXANS, είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα, υψηλής τεχνολογίας, συστήματα θέρμανσης.

Ο τρόπος λειτουργίας της ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης NEXANS είναι πολύ απλός και απροβλημάτιστος, μας προσφέρει πλήρη αυτονομία μεταξύ των θερμαινόμενων χώρων, επιτρέποντας μας να ρυθμίσουμε το τρόπο λειτουργίας του κάθε θερμαινόμενου χώρου χωριστά.

Μπορούμε να προσαρμόσουμε την λειτουργία της θέρμανσης σύμφωνα με την ζωή της οικογένειας στο σπίτι, προγραμματίζοντας το σύστημα θέρμανσης ανάλογα με το πότε επιθυμούμε κανονική θερμοκρασία, θερμοκρασία συντήρησης, υψηλή θερμοκρασία, διακοπή της λειτουργίας της θέρμανσης κτλ.

Συγχρόνως, μπορούμε να διακόπτουμε τον προγραμματισμό ανά πάσα στιγμή (για παράδειγμα αν έχουμε καλεσμένους στο σαλόνι), να απολαμβάνουμε υψηλότερη θερμοκρασία σε όποιον χώρο επιθυμούμε (για παράδειγμα στο λουτρό), ή να προβούμε σε ιδιαίτερο προγραμματισμό (για παράδειγμα στο δωμάτιο του μωρού).

Το σύστημα της Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης Θερμικών Καλωδίων Nexans, ελέγχει χωριστά την θερμοκρασία δαπέδου και την θερμοκρασία χώρου σε κάθε δωμάτιο. Ο προγραμματισμός της θερμοκρασίας έχει σχέση και με τον τύπο του δαπέδου που έχουμε επιλέξει για τους χώρους μας.

Για παράδειγμα, διαφορετική συμπεριφορά διακρίνεται μεταξύ της εγκατεστημένης ενδοδαπέδιας θέρμανσης Nexans σε δάπεδο τσιμεντοκονίας και διαφορετική συμπεριφορά σε ξύλινο καρφωτό δάπεδο. Αυτό σημαίνει διαφορετική ρύθμιση θερμοστατών για κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η απόλαυση της ενδοδαπέδιας θέρμανσης Nexans σε συνδυασμό με την οικονομική κατανάλωση του συστήματος.

Επίσης ο χειρισμός της θέρμανσης δαπέδου NEXANS, έχει σχέση με το αν έχουμε επιλέξει προγραμματιζόμενο έλεγχο ή όχι και αν έχουμε εγκαταστήσει απομακρυσμένο έλεγχο θέρμανσης.

Η ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση Nexans δεν απαιτεί καμία συντήρηση. Αποφεύγονται παντελώς τα έξοδα συντήρησης του συστήματος θέρμανσης.

Συγχρόνως, το σύστημα θέρμανσης μας παρέχει σταθερή λειτουργία ισχυρής θέρμανσης χωρίς βλάβες ή δυσλειτουργία και η υψηλή απόδοση θέρμανσης παραμείνει αναλλοίωτη σε βάθος χρόνων.

Το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης με θερμικά καλώδια Νορβηγίας Nexans, λόγω της υψηλής ποιότητας κατασκευής τους, την υψηλή απόδοση στη θέρμανση και την μεγάλη αντοχή στον χρόνο, προσφέρεται με 20 Χρόνια Εγγύηση.
Αξίζει να αναφερθεί πως η ενδοδαπέδια θέρμανση Nexans χρησιμοποιείται απροβλημάτιστα στην Ελλάδα από το 1980.

Παρακαλούμε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ΑΦΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - GASKLIMA & ΣΙΑ Ε.Ε. αν έχει απορίες σχετικά με την ενδοδαπέδια θέρμανση Nexans.

Εγκατάσταση δαπέδου Nexans

Η εγκατάσταση της ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης Nexans είναι πολύ απλή και δεν επιβαρύνει το κτίριο με μηχανήματα, λέβητες και σωληνώσεις με πιθανότητες βλάβης και διαρροών.

Αρχικώς τοποθετείται η μόνωση, στην συνέχεια πάνω σε πλέγμα τοποθετούνται τα Θερμικά Καλώδια Νορβηγίας Nexans , κατόπιν πραγματοποιείται η εγκατάσταση της τσιμεντοκονίας και τέλος, τοποθετείται το τελικό δάπεδο.

Ως τελικό δάπεδο μπορεί να εγκατασταθεί πλακάκι, μάρμαρο, ξύλο, βιομηχανικό δάπεδο, παραδοσιακή τσιμεντοκονία, νησιώτικο δάπεδο, πέτρα κτλ. χωρίς να υπάρχει περιορισμός στον τύπο του τελικού δαπέδου που θα εγκατασταθεί.

Στις εφαρμογές που απαιτείται χαμηλό ύψος εγκατάστασης (ανακαινίσεις, λεπτή τσιμεντοκονία), ακολουθείται η κατασκευή της ενδοδαπέδιας θέρμανσης NEXANS λεπτού δαπέδου.

Στις περιπτώσεις όπου επιθυμούμε να εγκαταστήσουμε ενδοδαπέδια θέρμανση απευθείας κάτω από τα πλακάκια, χρησιμοποιούμε τα θερμικά καλώδια Nexans που κατασκευάζονται για αυτόν τον σκοπό.

Τομή ενδοδαπέδιας θέρμανσης NEXANS .