Η εταιρεία

Από το 1974, στην Αφοι Οικονόμου - Gasklima & ΣΙΑ Ο.Ε. προμηθεύουμε την Ελληνική και Κυπριακή αγορά με τα πιο σύγχρονα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, προσφέροντας ιδανικό κλίμα στον χώρο σας, χειμώνα - καλοκαίρι, με έμφαση στην ποιότητα του κλίματος, την άριστη προσαρμογή με το περιβάλλον του χώρου, την άμεση απόδοση και τη χαμηλή κατανάλωση.

Η εμπειρία δεκαετιών στις πραγματικές ανάγκες θέρμανσης και κλιματισμούς της χώρας μας, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, τη μελέτη και εγκατάσταση των οποίων αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι μηχανικοί και οι εγκαταστάτες μας.

Ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση Nexans

Σε άμεση συνεργασία με τα εργοστάσια παραγωγής και τους συνεργάτες μας, ικανοποιούμε τις ανάγκες σας για θέρμανση ή κλιματισμό, παρέχοντας επίσημα εγγυημένο αποτέλεσμα, αδιάληπτη ικανοποιητική λειτουργία και απόδοση, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και εγκατάστασης, σε λογικό κόστος.

Φροντίζουμε για την συνεχή παρουσία μας σε εκθέσεις και παρουσιάσεις του χώρου, για την ενημέρωση μηχανικών και κατασκευαστών στον δικό τους χώρο, παρουσιάζοντας τα συστήματα μας μελετημένα σε δικές τους κατασκευές και για την ομαδική τους ενημέρωση μέσω του επιμελητηρίου κάθε πόλης.

Συνεργασία

Τα Θερμικά Καλώδια Νορβηγίας NEXANS εφαρμόζονται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης και σε όλες τις εφαρμογές θέρμανσης.

Σε αυτή την επιτυχία, έχουν συμβάλει σε πολύ μεγάλο βαθμό οι εγκαταστάτες μας και οι συνεργάτες μας, με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και με την άψογη εφαρμογή των θερμικών καλωδίων NEXANS.

Σε όλες τις περιπτώσεις εγκαταστάσεων θερμικών καλωδίων Nexans, οι μελέτες θέρμανσης και εφαρμογής πραγματοποιούνται από το γραφείο μελετών της εταιρίας μας και η εφαρμογή των μελετών πραγματοποιείται από τους εκπαιδευμένους εγκαταστάτες και μηχανικούς ανά την Ελλάδα και από τα συνεργεία εγκατάστασης της αντιπροσωπείας.

Η εκπαίδευση των εγκαταστατών και των συνεργατών μας πραγματοποιείται συχνά στις εγκαταστάσεις των Θερμικών Καλωδίων NEXANS σε όλη την Ελλάδα και με σεμινάρια σχετικά με την χρήση και την εγκατάσταση των Θερμικών Καλωδίων, τα οποία πραγματοποιούνται στα κεντρικά γραφεία της αντιπροσωπείας μας στην Αθήνα. {site_title}

Για θέματα συνεργασίας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και για τα σεμινάρια σχετικά με τα Θερμικά Καλώδια Νορβηγίας NEXANS και την ενδοδαπέδια θέρμανση NEXANS, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Θερμικά Καλώδια Nexnans